Catering, ontvangst aan huis of Bedrijf.

  Wilt u thuis of op uw bedrijf profiteren van onze service en kwaliteit? Dan is onze catering een uitstekende keuze. Zelf een feest of ontvangst voor een grote groep gasten verzorgen is een hele klus. Wij verzorgen het bij u thuis of op uw bedrijf. Of het nu gaat om hapjes , buffetten ,live cooking beleving, enz. Wij adviseren U graag. Hoe u uw feest/ ontvangst invult is geheel aan u, maar wij kunnen u daarbij ondersteunen en advies geven tot het volkomen naar uw wens is. Wij maken voor u een vrijblijvend voorstel.

  Full-service catering

  U kunt ook kiezen voor een full-service catering. In dat geval heeft u echt nergens omkijken naar. Wij verzorgen de bediening, de drankjes, de hapjes en het eten. Desgewenst regelen wij ook (live) muziek. Het enige wat u en uw gasten hoeven te doen is zorgeloos genieten.

  Probeer ook eens ons thuisbuffet

  Onze thuisbuffetten (minimaal 15 personen) zijn inmiddels een begrip in de Achterhoek. Lekker in uw vertrouwde omgeving smullen van een heerlijk warm/koud buffet of een complete warme maaltijd. Na afloop afwassen? Niet nodig. Wij nemen de vuile vaatwas mee terug.

  Neem gerust contact op voor meer informatie of boekingen.