//Dessertbuffet
Dessertbuffet2018-07-24T11:55:59+00:00

Dessertbuffet, om van te watertanden

Het dessertbuffet is de spreekwoordelijke ‘kers op de slagroomtaart’. De waardige afsluiting van een heerlijk diner of buffet. U heeft de keus uit een keur aan warme en koude toetjes. Ze worden feestelijk opgediend en zijn allemaal om van te watertanden.

  • Coupe ijs met warme bosvruchten en slagroom: € 3,50
  • Coupe met luchtige pudding (keuze uit chipolata, aardbei, perzik, hazelnoot) gegarneerd met fruit en slagroom: € 3,00

Dessertbuffetten

  • Twee soorten pudding gegarneerd met diverse soorten fruit en slagroom (bitterkoekjes, chipolata, passiefruit, aardbeien of chocolade)
  • Twee soorten ijs: € 5,50 p.p. Uitbreiding mogelijk met vers fruit € 6,50 p.p.
  • Warme kersen: € 6,00 p.p.
  • Met vers fruit en warme kersen: € 7,00 p.p.
  • Met vers fruit, warme kersen en kleine soesjes gevuld met slagroom en overgoten met chocoladesaus: € 7,50 p.p.