//Cafetaria
Cafetaria2018-12-04T20:16:41+00:00

Cafetaria

De lekkerste frites en snacks

Heeft u een keer geen zin om te koken? Of komt het gewoon even niet uit? Bij cafetaria Langeler eet u de lekkerste frites, snacks en maaltijden. Snel, gemakkelijk en lekker! Download hier de prijslijst.

Het gemak van meeneemmaaltijden

Ook zijn dan onze meeneemmaaltijden aan te raden. Wekelijks van donderdag tot en met dinsdag kunt u uit verschillende maaltijden kiezen. De meeneemmaaltijden kunt u gebruiksklaar, dus warm, afhalen bij ons cafetaria.

Meeneemmaaltijden van donderdag 6 december tot en met dinsdag 11 december 2018.

In plaats van gebakken aardappelen kunt u ook rosti rondjes bij uw maaltijd bestellen.

Eet & IJssalon

Bij IJssalon Langeler is het altijd ijstijd. Of het nu gaat om softijs of Italiaans schepijs: bij ons kunt u de verkoeling vinden. Wij hebben de keuze uit diverse soorten schepijs, luchtig softijs en natuurlijk Hans’ huisgemaakte hazelnoten softijs, de enige in de Achterhoek.

Bij Langelers Eet & IJssalon in Hengelo vindt u naast tussendoortjes en ijs ook diverse schotels. Perfect voor een lunch of diner. Een heerlijk kopje koffie , thee met iets lekkers of een ander drankje? Ook daarvoor bent u in ons Eet- & IJssalon aan het juiste adres.

Wij hebben de keuze uit een groot en gevarieerd aanbod in ambachtelijk Italiaans schepijs. IJs wat bestaat uit verse, natuurlijke producten en geen kleur,geur of smaakstoffen bevat. En niet te vergeten ons heerlijke luchtige softijs met verschillende Dips zoals nootjes,choco of discodip. Onze specialiteit is Hans huisgemaakte hazelnoten softijs. Waarvan wij me trots kunnen zeggen als enige in de Achterhoek!

Bekijk de menukaart

Het laatste

 nieuws & acties